De Gebroken Aarde 2: De Obeliskpoort
Boek omslag
Originele titel: The Obelisk Gate
Auteur:
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsdatum origineel:
Serie:De Gebroken Aarde 2
ISBN: 9789024580453
Subgenre: Epische Fantasy
Leeftijdscategorie: VolwassenenDe Obeliskpoort is het tweede deel van N.K. Jemisins prijswinnende trilogie De Gebroken Aarde. Een genrebrekende roman over klimaatverandering, rassenscheiding en onderdrukking in een wereld waarin meedogenloze natuurkrachten complete beschavingen wegvagen.

Het laatste Seizoen is van start gegaan, en de mensheid vervaagt langzaam in de lange, donkere nachten en de dikker wordende asregens. Essun – voorheen Damaya, voorheen Syenite, nu wreker – heeft een schuilplaats gevonden. Maar haar dochter is nog steeds vermist. In plaats daarvan is er Alabaster Tienring – gek, wereldvernietiger, verlosser – met een verzoek dat alleen Essun kan inwilligen. Een verzoek dat het lot van de Stilte voor goed kan bezegelen.

Het verhaal gaat verder met een verdwenen dochter, gevonden door de vijand, en in krachten groeiende. Een dochter wiens keuzes de wereld kunnen breken. Het gaat verder met de machtige obelisken, immer aanwezig, zwevend boven het aardoppervlak als zwijgende kolossen, en een eeuwenoud mysterie dat eindelijk samenkomt.Meer boeken van deze auteur:
   


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here