Pagina 1 van 1

Comics (DC/Marvel)

Geplaatst: 01 jun 2018, 18:41
door Raven
Iemand hier die ook comics leest? Ik spaar sinds een paar maanden de comic series van The Flash, the Green Arrow en the Looney Tunes (ook van DC)
Binnenkort krijg ik mijn eerste issues binnen van Catwoman, Hawkman en de nieuwe Superman (3 series die opnieuw beginnen).

De comics zijn erg leuk en in het geval van the flash en Arrow is er een kleine overeenkomst met wat je ook in de tv series ziet. De comics zijn wel wat aan de prijzige kant (3,76 per nummer) maar voor mij is het net zo rustgevend als een (fantasy)boek lezen :)

Nog iemand die ze spaart en leest?

Re: Comics (DC/Marvel)

Geplaatst: 07 jul 2018, 22:47
door angela
Ik heb enkele comics
van Laurell K Hamilton
Game of thrones
en nog een paar meer ik heb die van DC wel enkele keren in mijn handen gehad maar vind ze nogal prijzig

Re: Comics (DC/Marvel)

Geplaatst: 03 dec 2018, 13:15
door alexmarvel
de prijs legt natuurlijk aan de vorm ook, als je nieuwe dunne comics dan betaal je iets van €4,- ja, als je een dikkere TPB koopt, in 1 tpb zitten ongeveer 5 comics meestal en dan is ook de prijs in verhouding goedkoper ;)

Re: Comics (DC/Marvel)

Geplaatst: 20 jan 2019, 01:01
door Raven
alexmarvel schreef: 03 dec 2018, 13:15 de prijs legt natuurlijk aan de vorm ook, als je nieuwe dunne comics dan betaal je iets van €4,- ja, als je een dikkere TPB koopt, in 1 tpb zitten ongeveer 5 comics meestal en dan is ook de prijs in verhouding goedkoper ;)
Ik koop de dunne losse ja :) 3,76 per item.
Heb een paar TPB, maar vind het toch wel iets hebben om ze per nummer te verzamelen :)