Pagina 1 van 1

Deel 2 Hoofdstuk 25 t/m 28

Geplaatst: 14 mei 2016, 10:53
door angela
Bespreek hier alles wat er gebeurt in deel 2 van hoofdstuk 25 tot en met hoofdstuk 28.

Re: Deel 2 Hoofdstuk 25 t/m 28

Geplaatst: 22 mei 2016, 10:20
door Joke
Wat een vreselijk stuk vreten is die Grisling! Hij werkte dus duidelijk met de Keten samen om dat ritueel uit te kunnen voeren en een nieuwe Poort te kunnen creƫren. Maar waarom hij Maroto per se mee moest nemen door de Poort en hem op dat klif achterliet, geen idee. Het lijkt alsof hij al vaker zo'n verhalen heeft opgehangen over Maroto.
Aan het einde van hoofdstuk 28 zijn er eigenlijk nog altijd een hoop losse eindjes, vind ik. De slag is wel gewonnen, maar de oorlog lijkt eigenlijk nog maar pas begonnen. Aan de ene kant vind ik het jammer dat de grootvader van Sullen dood is, maar als er geen slachtoffers vielen dan zou het allemaal toch wat ongeloofwaardiger overkomen.

Re: Deel 2 Hoofdstuk 25 t/m 28

Geplaatst: 27 mei 2016, 18:10
door dion14
Ik vond het een leuke plottwist dat grisling voor de keten blijkt te werken en heeft meegewerkt aan het ritueel ik begrijp ook niet waarom hij maroto heeft meegenomen door de poort ik vond het wel een goed einde van het eerste deel want ik heb online gelezen dat het een trilogie gaat worden ben dus ook zeer benieuwd naar de volgende boeken

Re: Deel 2 Hoofdstuk 25 t/m 28

Geplaatst: 06 jun 2016, 13:34
door chantalvl
Toch wel een onverwacht plot.
En dat slobbertong toch meewerkte met Kosia.


Moet voor laatste onderdeel even alles laten bezinken!

Re: Deel 2 Hoofdstuk 25 t/m 28

Geplaatst: 08 jun 2016, 16:21
door angela
Het heengaan van grootvader vond ik toch wel jammer vooral ook de manier waarop.
En dat het hondje van van Puffelen nu ineens een demon blijkt te zijn vind ik ook nogal ongeloofwaardig overkomen. Eerder van: dit komt nu even goed uit.
En de uitwerking van de slag de tegenstander word kannibalistisch en gaat dan in rook op, ik had meer een heldhaftige strijd verwacht waarin de minderheid toch wint door een slimme list. Of desnoods verliest en dan terug komt voor wraak. Ik vond dit maar een makkelijke uitweg waarin er eigenlijk niemand wint.