Pagina 1 van 3

The librarian serie

Geplaatst: 05 jan 2016, 21:42
door angela
Ik zag het net pas voor het eerst op tv er is een serie gemaakt als vervolg op de 3 films.
Vanavond deel 1 en 2, ik weet niet goed wat ik ervan vind de films vond ik wel leuk zit een bepaald soort humor in maar een serie??

The Librarians (2014) is een Amerikaanse serie van de zender TNT. De serie ging in première in 2014.

Flynn Carsen is boekenwurm en bibliothecaris. Als bibliothecaris heeft hij zijn uitzonderlijke kennis meermaals ingezet om de wereld te redden van ongelooflijk kwaad. Om hem bij zijn taken te ondersteunen heeft Carsen vier mensen aangenomen, Eve Baird, een zeer behendige antiterrorisme agent die de groep te allen tijde moet beschermen; Jake Stone, een olie arbeider uit Oklahoma met een IQ van 190 en een ongelooflijke kennis van kunstgeschiedenis; Cassandra, een aparte, jonge vrouw met een uitzonderlijke gave voor gehoors- en gevoelshallucinaties, die met het geheugen verbonden zijn; en Ezekiel Jones, een meester in nieuwe technologieën en specialist op het gebied van klassieke misdaden. Samen moeten ze het opnemen tegen de vele tegenstanders, die worden aangevoerd door de Serpent Brotherhood, een eeuwenoude cult die wordt geleid door de mysterieuze onsterfelijke Dulaque.

Re: The librarian serie

Geplaatst: 05 jan 2016, 22:28
door Denisennn
Nou, ik vond de films al niet veel soeps dus... :? Ik sla over denk ik.

Re: The librarian serie

Geplaatst: 05 jan 2016, 22:59
door Marije
Ik ben ze aan het opnemen. Ik vond de films wel grappig, en er is al zo weinig soeps op tv de laatste tijd, dus ik ga toch maar een poging wagen. Maar tegen Grey's Anatomy op de dinsdagavond kan het in elk geval niet op :P

Re: The librarian serie

Geplaatst: 05 jan 2016, 23:48
door Raven
Ik heb een gedeelte hiervan een tijdje geleden op Syfy al gezien, had hem toen opgenomen, maar helaas door een fout heb ik een gedeelte niet kunnen kijken. Heb hem nu weer op genomen, dus hopelijk kan ik hem straks wel kijken:)

Re: The librarian serie

Geplaatst: 06 jan 2016, 18:10
door angela
Ik heb aflevering 1 gezien en een gedeelte van aflevering 2 (Het was te laat om af te kijken) op zich vond ik het wel leuk.
Er zitten slechte stukjes in maar kans zit erin dat ik wel ga kijken.

Re: The librarian serie

Geplaatst: 06 jan 2016, 18:40
door Marije
Ze snijden zichzelf wel weer lekker in de vingers door het zo laat uit te zenden. Straks wordt het natuurlijk weer van de buis gehaald vanwege tegenvallende kijkcijfers. Ra ra, hoe dat komt...

Re: The librarian serie

Geplaatst: 07 jan 2016, 12:57
door angela
Nu waren er ook 2 afleveringen achter elkaar dat was volgens mij eenmalig?

Re: The librarian serie

Geplaatst: 13 jan 2016, 16:43
door Marije
Ik heb gister de derde aflevering gezien, en ik moet zeggen dat ik het stiekem best wel leuk vind. Oké, de graphics zijn verschrikkelijk, en het verhaal zo nu en dan ook, maar de humor is zo droog :mrgreen:

Re: The librarian serie

Geplaatst: 14 jan 2016, 11:11
door angela
Ik had willen kijken maar kwam te laat ik moest de volgende dag al vroeg mijn bed uit :?

Re: The librarian serie

Geplaatst: 12 feb 2016, 02:22
door Princess Marcella
Ik moet bekennen dat ik de films leuk vond en nu ook de serie. Het is simpel, maar kijkt wel lekker weg. Op naar seizoen 2 (Veronica heeft net seizoen 1 afgesloten).