Pagina 1 van 1

Xena

Geplaatst: 23 aug 2017, 22:22
door angela
'Xena' reboot is dood

Mocht je je afvragen waar de geplande reboot van NBC-serie Xena nou blijft, moeten we je teleurstellen. Het project is dood. Dat laat NBC’s Jennifer Salke weten aan The Hollywood Reporter. Het probleem ligt ‘m erin dat schrijver Javier Grillo-Marxuach afgelopen april vertrok en dat er sindsdien niet veel meer gebeurd is.

“Op dit moment gebeurt er niets. We hebben wat materiaal bekeken, maar beslisten op dat moment dat het geen reboot zou rechtvaardigen. Ik zou nooit nooit willen zeggen, omdat het zo’n geliefde titel is, maar de huidige poging is dood. Ik heb iemand nodig die precies weet wat ‘ie ermee wil doen,” aldus Salke.
Dat is jammer, want de bedoeling was om een nieuwe serie te maken waarin Xena net zo charmant en charismatisch zou zijn als de oorspronkelijke hoofdrolspeelster, Lucy Lawless, maar net zo slim als Katniss Everdeen uit The Hunger Games. Xena had een slimme en verfijnde superheld voor een nieuwe generatie moeten worden.

Re: Xena

Geplaatst: 23 aug 2017, 22:23
door angela
Eigenlijk wel een beetje jammer ik heb toen met plezier naar deze serie gekeken.

Re: Xena

Geplaatst: 24 aug 2017, 14:53
door TimdeKW
Ik heb er als jonge knul ook met veel plezier naar gekeken. Net als naar de Hercules serie. Maar toen ik de serie enkele jaren geleden weer eens opzette vond ik 'm toch niet meer zo goed als vroeger. :)

Re: Xena

Geplaatst: 24 aug 2017, 17:07
door PeterV72
Dat is idd wel jammer! Ik heb vroeger altijd graag gekeken naar Xena en ook naar Hercules!

Re: Xena

Geplaatst: 25 aug 2017, 19:38
door angela
Ik heb hier nog seizoen 1 van Hercules staan ik keek deze ook graag, maar inderdaad toen ik hem opzette viel het eigenlijk toch wel tegen :?

Re: Xena

Geplaatst: 26 aug 2017, 21:37
door PeterV72
Dat is omdat dat verouderd is hé. De series van nu zijn allemaal veel sneller van scenario en betere special effects en zo... Ik keek vroeger supergraag naar MacGyver, maar als er nu herhalingen op tv zijn dan kan ik dat echt geen 10 minuten volhouden! Echt niet normaal... :geek:

Re: Xena

Geplaatst: 26 aug 2017, 23:15
door angela
MacGyver vond ik ook leuk.
Ik kijk toch wel vaker oudere series of films en daar heb ik het niet mee misschien ook het soort van serie?

Re: Xena

Geplaatst: 27 aug 2017, 11:20
door Raven
Dan moet je eens de oude star trek series proberen die Nu op Netflix staan. De 'special effects' zijn daar zo oud dat het bijna hilarisch is om te zien.