Pagina 1 van 1

The flash

Geplaatst: 03 jul 2017, 22:32
door angela
The Flash is een Amerikaanse superheldenserie, ontwikkeld door Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns. De serie is gebaseerd op het personage Flash van DC Comics. Het is de tweede live-action tv-serie rondom dit personage.
De serie is een spin-off van de tv-serie Arrow, en speelt zich dan ook af in hetzelfde fictieve universum als die serie. Het personage Barry Allen maakte zijn debuut in seizoen 2 van Arrow, in het tweeluik "The Scientist", waarin ook te zien is hoe hij zijn superkrachten krijgt.

Re: The flash

Geplaatst: 04 jul 2017, 08:45
door TimdeKW
Ik moet eerst seizoen 3 van Arrow oppakken, voordat ik hieraan kan beginnen. "Helaas" zijn er zoveel series die ik veel beter vind dan Arrow, dus het kan nog even duren. Van wat ik van Flash gezien heb op tv weet ik niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ziet we allemaal nogal soapy en cartoonesk uit.

Re: The flash

Geplaatst: 04 jul 2017, 14:42
door angela
Ik vond Arrow in het begin wel leuk later een stuk minder.
Ik ben wel begonnen aan The flash maar heb nog niet alle afleveringen van seizoen 1 gezien vind het geen slechte serie maar ook niet echt een goede.

Re: The flash

Geplaatst: 04 jul 2017, 14:45
door PeterV72
Ik sta ver achter bij het bekijken van al deze series! Mss komende winter eens een inhaalbeweging doen! :D

Re: The flash

Geplaatst: 25 jul 2017, 23:31
door Dave
Trailer voor het nieuwe seizoen is er.. Spoilers voor iedereen die nog niet bij is ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vCIcgA_x_xc

Re: The flash

Geplaatst: 25 mei 2018, 04:46
door Raven
Seizoen 4 was een top seizoen. The Flash is op dit moment met Legends of Tomorrow zeker de betere superhelden serie op the CW channel. Arrow vervalt steeds in het zelfde riedeltje en is daarom nauwelijks nog het kijken waard, maar vanwege de jaarlijkse cross-over tussen Arrow, the Flash, Supergirl en Legends (afgelopen seizoen was echt episch met minimaal 20 verschillende helden) blijf ik het toch kijken. Netflix heeft de rechten om de series wekelijks uit te zenden.

Volgend seizoen (alle series zijn vernieuwd) zal er tijdens de crossover met de 4 series een zaak worden opgelost in Gotham, waardoor Batgirl haar opwachting maakt (Batman mag niet in een tv-serie geportretteerd worden...)

The Flash heeft in seizoen 4 een hele sterke vijand, ik ga niet te veel verklappen natuurlijk, maar er komen een boel nieuwe Meta-Humans bij die een voor een hun krachten op een geheimzinnige manier ook weer kwijt raken.
De balans tussen de persoonlijke verhalen en de verhalen over the Flash is ook weer erg goed opgemaakt. Seizoen 4 is zeker een aanrader op Netflix (zeker nu hij sinds deze week in zijn geheel er op staat!)

(Mocht je het ook willen proberen; ze hebben nu ook de serie Black Lightning een nieuwe superheld van DC, maar deze zit (nog) niet in het zelfde universum als de andere tv series)